Skriv gärna i vår gästbok nedan

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Annika
Hej, vill bara säga att det är så fint och välstädat hemma hos mamma varje gång man kommer. Stort tack till all personal som gör det så bra!!
Tack också för att personalen gör så gott dom kan så mamma ska äta och sitter med och uppmuntrar henne på ett fint sätt.
Mvh Annika
Stella Brännvall
Hej. Vilket fantastiskt arbete ni har gjort hos min mamma. Från en lägenheten där det knappt gick att röra sig till ett organiserat och välstädat hem. Det är härligt att se en sådan förändring.

Bra jobbat!
Anders & Mats Skoglund
Vi vill önska er en God Jul och tacka för det fina arbetet ni gör varje dag hos vår pappa.
Dotter till en missbrukande mamma
Undertecknad kan varmt rekommendera denna hemtjänst.
Som anhörig till missbrukande förälder är det till avgörande hjälp att ha en hemtjänst som tar ställning MOT missbruket.
Min mor fick tillbaka livskvaliten tack vare mitt byte till Söders specialteam som med fast , trygg hand och med modoch stort ansvar vägrade agera langare åt min svårt beroende mor.
Den kommunala hemtjänsten har i flera år gått ärenden till systembolaget och sedan städat upp konsekvenseran kring detta.
Ingen kan hindra en missbrukare att missbruka , men de modiga vågar
säga nej till att vara medhjälpare.
Tack alla modiga vårdare på Söders specialteam... mitt mobilnummer kan ni få via Monica W som är chef för företaget.
Om ni vill veta mera kring mina erfarenheter kring olika policy och metoder från de olika företagen i vården... MVH Anhörig
Inger M
Hej personalen i demensteamet! Min mamma har varit hos er i ett halvår nu och har verkligen fått tillbaka livsgnistan igen.

Tack så mycket för ert stora engagemang!

Varma kramar Inger M
Karin & Lennart
Varmt tack till er!
Det har varit tryggt och bra för vår mamma och för oss när ni har varit där!
Cecilia Arrgård
Toppenbra bolag med toppenbra personal. Så tryggt att som anhörig veta att allt flyter och att man får information om allt som behövs. ELOGE till er personal - de är fantastiska!
Birgit Danielsson
Jag vill tacka er för de åren ni har tagit hand om min syster. Speciellt till den flickan som fick henne att börja sjunga och minnas stora delar av sin barndom igen. Tack för den tid och energi ni har lagt ner och för det stöd ni även har varit för mig under svåra perioder.

Tänk vad medmänsklighet och att ta sig tid för en annan människa kan göra skillnad.