Personlig assistans

Det är varje människas rätt att få leva ett självständigt liv och att ha rätten att bestämma vilka personer man vill ha omkring sig.

Vi är noga med att utgå från kundens önskemål och behov när vi utser en assistent. Fungerar inte personkemin så fungerar ingenting och därför är det viktigt att det blir rätt.

Vi är behjälpliga med personlig omvårdnad, kommunicera med omgivningen via teknik, följa med ut och träffa vänner eller gå på bio, ta kontakt med myndigheter och mycket till.

 

Om en kund har fått avslag eller för lite beviljade timmar ställer vi alltid upp och överklagar. Hela vitsen med personlig assistans är att få hjälp och stöd, och därför finns vi där oavsett vad det än gäller.

Vi kan erbjuda assistans till alla målgrupper över 18 år

OM DU VILL ATT VI KONTAKTAR DIG KAN DU FYLLA I FORMULÄRET NEDAN

Så här går du tillväga för att välja oss

 

För att välja Stockholms Demens och Specialteam kan följande steg göras:

 

  • Du ber om att bli uppringd eller så ringer du oss på 08-410 716 50.
    Du kan även maila till info@sthlmsdemensteam.se.
  • Vi informerar dig om företaget, arbetssätt, personal och de tjänster vi kan erbjuda. Du är även välkommen att besöka oss.
  • Därefter hänvisar dig vidare till äldre direkt  08-80 65 65 (aldredirekt@service.stockholm.se) där ansöker du om att få komma i kontakt med en biståndshandläggare
  • Till biståndshandläggaren säger du att du vill välja Stockholms Demens och Specialteam som din utförare
  • Biståndshandläggaren kontaktar sedan oss och gör en beställning
  • Vår kvalitetssamordnare bokar in ett möte med dig där ni går igenom dina behov och önskemål och upprättar på så sätt en veckoplan. Vi utser sedan en kontaktperson som kommer att ha den övergripande kontakten med dig när det gäller de vardagliga sysslorna.

Ert namn (obligatoriskt)

Ert telefonnummer (obligatoriskt)

Er epostadress (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)